Print this page
Tuesday, 15 March 2022 23:35

Ποια είναι τα οφέλη του Baby Botox;

Rate this item
(0 votes)
«Το Baby Botox είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται στην έγχυση μικροσταγονιδίων ή μικρών δόσεων νευροτοξίνης, για να επιτευχθεί ένα πιο φυσικό, λιγότερο «παγωμένο» αποτέλεσμα στη μείωση των γραμμών έκφρασης», εξήγησε η Southlake, δερματολόγος του TX Janine Hopkins, MD. Ουσιαστικά, είναι χαμηλότερες δόσεις καλλυντικών Botox.



Το Botox Cosmetic δεν είναι η μόνη μάρκα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλή δόση. Η Νεοϋορκέζα δερματολόγος Erin Gilbert, MD, επεσήμανε ότι το Dysport, το Jeuveau και το Xeomin μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο, επομένως το Baby Botox θα πρέπει πραγματικά να αποκαλείται «θεραπεία νευροδιαμορφωτή μωρών».

 

Ποια είναι τα οφέλη του Baby Botox;


Αυτή η θεραπεία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από διαφορετικά οφέλη. Ο οφθαλμοπλαστικός χειρουργός του Woodbury, NY, David Schlessinger, MD είπε ότι το Baby Botox είναι εξαιρετικό για την πρόληψη των ποδιών της χήνας, των γραμμών συνοφρυώματος και της πτώσης των φρυδιών. Οι προληπτικές δυνατότητες με το Baby Botox επιτρέπουν στους ασθενείς να είναι προνοητικοί πριν εμφανιστούν οι γραμμές, ώστε «να μπορούν να απολαμβάνουν δεκαετίες πιο νεανικής εμφάνισης», εξήγησε ο Δρ Schlessinger. Ένα από τα κύρια οφέλη του Baby Botox σε σχέση με τις παραδοσιακές ενέσεις νευροτοξίνης είναι ότι επιτρέπει μια πιο φυσική εμφάνιση.

 

It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle