Print this page
Friday, 05 November 2021 19:23

Δέσποινα Βανδή: Μάθαμε τι φόρεσε στο live του J2US

Rate this item
(0 votes)
H Έλενα Βαζούρα συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την αγαπημένη, κορυφαία τραγουδίστρια της γενιάς

 

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά καθώς βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή του J2US όσο και στα προσωπικά της.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο J2US η τραγουδίστρια επέλεξε ένα αριστοκρατικό και συνάμα σέξι look.Η Δέσποινα Βανδή είναι μία γυναίκα με εξαιρετική αισθητική και στυλ κάτι το οποίο τη χαρακτηρίζει από την αρχή της καριέρας της.

Το στυλ της βέβαια απογειώθηκε με τη βοήθεια της ενδυματολόγου της Έλενας Βαζούρα.

 

Συγκεκριμένα, την Κυριακή φόρεσε ενα strapless glitter mini dress σε ασημένια απόχρωση με φαρδιά statement ζώνη, από το ίδιο υλικό.

 

Τέλος, ολοκλήρωσε το look με βελούδινα mules Jimmy choo σε μπορντό απόχρωση και κοσμήματα Kessaris.Τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της η Βάσω Νακοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

 Η Δέσποινα Βανδή είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Υπάρχει όμως ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης και θαυμασμού για αρκετές γυναίκες. Το άψογο στυλ της, έχει διαφοροποιηθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Vazoura (@_e_llena)



 

Last modified on Friday, 05 November 2021 19:37
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle

Related items