Media News

Wednesday, 02 February 2022 14:11

Οι «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» βρίσκονται στην κορυφή της τηλεθέασης

Rate this item
(0 votes)
Οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» σε σενάριο και σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και το πιο εκλεκτό καστ πρωταγωνιστών έχει κερδίσει αδιαμφισβήτητα την αγάπη του κοινού

Η νέα χρονιά βρίσκει τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα» ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης με τα στοιχεία του Ιανουαρίου να καταγράφουν ποσοστό 29,1% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 24,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Με  πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού, κρατά υψηλά ποσοστά με το ανώτερο να φτάνει το 39,2% .Οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» είναι πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21:00 στο MEGA.


Στη ζώνη μετάδοσής της, η επιτυχημένη κωμωδία του MEGA καταγράφει μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, αφήνοντας πίσω τα απέναντι προγράμματα κατά 15,1 μονάδες στο σύνολο του κοινού και κατά 9,5 μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση