Print this page
Monday, 13 December 2021 23:56

Ο David Beckham έγινε κουμπάρος στον γάμο του 73χρονου πατέρα του

Rate this item
(0 votes)
Ο γιος του, θέλοντας να τον τιμήσει, έγραψε έναν «λόγο» για εκείνον και μπροστά στους καλεσμένους εξέφρασε πόσο περήφανος είναι για τον πατέρα του

Ο πατέρας του Ντέιβιντ Μπέκαμ παντρεύτηκε στα 70 του χρόνια την 62χρονη αγαπημένη του -και εκατομμυριούχο- Χίλαρι Μέρεντιθ σε μία ιδιωτική τελετή στο Λονδίνο.

Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του Τεντ Μπέκαμ, αφού το 2002 χώρισε με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, Σάντρα, έπειτα από 33 χρόνια γάμου.

Η ανακοίνωση του αρραβώνα του ζευγαριού ανέφερε: «Ενώ υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είμαστε ενθουσιασμένοι να σας πούμε ότι είμαστε πλέον, αρραβωνιασμένοι. Μείνετε ασφαλείς όλοι».

Φυσικά, η διάσημη οικογένεια Μπέκαμ δεν θα έλειπε από το ευτυχές γεγονός. Στον γάμο του παρεβρέθηκαν τόσο ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, όσο και τα 3 από τα 4 παιδιά τους, ο Ρόμεο, ο Κρουζ και η Χάρπερ. Ο μεγαλύτερος γιος τους, Μπρούκλιν δεν κατάφερε να συγχαρεί από κοντά τον παππού του, αφού αυτό το διάστημα απουσιάζει στην Αμερική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BECKHAM FAMILY (@beckhamf.goals)

It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle

Related items