Print this page
Thursday, 13 January 2022 14:37

Jason Momoa και Lisa Bonet χωρίζουν έπειτα από 16 χρόνια σχέσης

Rate this item
(0 votes)
Ο Jason Momoa και η Lisa Bonét ανακοίνωσαν ότι «χωρίζουν τους δρόμους τους στον γάμο» μετά από περισσότερα από 16 χρόνια ως ζευγάρι.



Σε κοινή δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του πρώην σταρ του Game Of Thrones στο Instagram, το ζευγάρι εξήγησε ότι αποφάσισαν να δημοσιοποιηθεί αυτή η είδηση ​​«όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτη», αλλά μάλλον για να μπορούν να ζήσουν τη χωριστή ζωή τους «με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια».

Είπαν: «Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και μεγαλώνει από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν. Και έτσι, μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα… ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας στο γάμο».

«Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά το κάνουμε όσο για να συνεχίσουμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια», τόνισαν. «Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλουμε να τους γνωρίσουμε και να τους ζήσουμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

 

Το πρώην ζευγάρι - που είναι γονείς της 14χρονης Lola και της 13χρονης Nakoa-Wolf - πρόσθεσε ότι η «αφοσίωση» τους σε «αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας» ήταν «ακλόνητη», σημειώνοντας ότι ήθελαν να διδάξουν « τα παιδιά μας τι είναι δυνατόν».

Last modified on Thursday, 13 January 2022 14:42
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle

Related items