Print this page
Tuesday, 07 December 2021 23:32

Adele: Δείτε την με make up στο μισό πρόσωπο - Μυστικά μακιγιάζ από την Beauty Guru NikkieTutorials

Rate this item
(0 votes)
Δεδομένου ότι συνήθως δεν κάνει μακιγιάζ μόνη της, η Adele βάφεται ελάχιστα στην καθημερινότητά της, όταν δεν έχει υποχρεώσεις

Η ακομπλεξάριστη Adele έδειξε στους θαυμαστές της τη μαγεία του μακιγιάζ, καθισμένη για ένα glam session με την beauty guru Nikkie "NikkieTutorials" de Jager.

Το βίντεο ξεκινά με μια εντελώς χωρίς μακιγιάζ Adele να κάθεται δίπλα στη Nikkie, καθώς η σταρ του YouTube εξηγεί ότι θα κάνει ένα full-face glam στη μία πλευρά του προσώπου της τραγουδίστριας, ενώ θα αφήνει την άλλη γυμνή.

«Βλέπεις πραγματικά τη δύναμη του μακιγιάζ όταν το κάνει με το μισό μου πρόσωπο σίγουρα», είπε αστειευόμενη η Adele.

 



Μόλις η Nikkie έβαλε ένα βασικό στρώμα βάσης, προχώρησε στα φρύδια της Adele. «Λατρεύω το φρύδι. Αλλά και αν δεν βάψω τα φρύδια μου - όπως αυτά είναι βαμμένα - μοιάζω με τον Βόλντεμορτ», είπε η τραγουδοποιός καθώς έδειξε τις σκούρες καμάρες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NikkieTutorials (@nikkietutorials)

«Δεν μπορώ να εφαρμόσω lip liner, απλά γίνονται όλο και μεγαλύτερα αν το κάνω μόνη μου. Φαίνομαι γελοία, μοιάζω σαν να είμαι μεθυσμένη από το προηγούμενο βράδυ».

Στην πραγματικότητα έμαθα πώς να βάφω τα φρύδια μου στην πανδημία. Μια μέρα έκανα αρκετή έρευνα, παρακολούθησα ένα βίντεο στο YouTube — παρήγγειλα όλα τα προϊόντα στο Amazon. Το κάνω μια φορά την εβδομάδα μόνη μου τώρα», περιγράφει στο βίντεο η κορυφαία σταρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NikkieTutorials (@nikkietutorials)

 

Last modified on Wednesday, 08 December 2021 00:02
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle

Related items