Beauty

Sunday, 30 January 2022 12:40

Η «Emily in Paris», Lily Collins μοιράζεται πέντε συμβουλές περιποίησης για λαμπερό δέρμα

Rate this item
(0 votes)
 «Emily in Paris»! Πράγματι μια σειρά που θέλεις να δεις, γιατί δεν θα σε προβληματίσει και θα σου δώσει τις πιο ωραίες εικόνες του Παρισιού, κρουασάν, outfits, γείτονες-μοντέλα και συζητήσεις που φτάνουν μέχρι το «τι ώρα θα έρθεις να κάνουμε σεξ»...

Η νεανική σειρά  είναι περισσότερο γνωστή για την εκπληκτική αίσθηση της μόδας, αλλά και το μακιγιάζ της πρωταγωνίστριας, με τα τολμηρά φρύδια, τα πράσινα μάτια και την άψογη επιδερμίδα της, το μοντέλο και ηθοποιός αποτελεί ένα από τα απόλυτα σύμβολα ομορφιάς. Και μοιράζεται μαζί σας πέντε συμβουλές περιποίησης για λαμπερό δέρμα.

Φορά πάντα αντηλιακό

Αν και η καταγωγή της είναι από την Καλιφόρνια (γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και εξακολουθεί να ζει εκεί για το μεγαλύτερο μέρος του έτους), δεν θα βρείτε την Λίλι για ηλιοθεραπεία - τουλάχιστον όχι χωρίς την κατάλληλη προστασία. Ξέρει ότι το κλειδί για την αντιγήρανση είναι η συνέπεια με το αντηλιακό.

 

Αν και είναι πρόσωπο της Lancôme και σίγουρα χρησιμοποιεί τα προϊόντα περιποίησης και τα καλλυντικά του διάσημου οίκου, η Λίλι, μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιεί οικονομικά προϊόντα, ακόμη κι αν πρόκειται για θέματα ενυδάτωσης.

 

Δεν πηγαίνει ποτέ για ύπνο χωρίς να βγάλει το μακιγιάζ της


Η σταρ είναι σχολαστική στο να πλένει το πρόσωπό της στο τέλος της ημέρας και αυτή η συνέπεια είναι το κλειδί για την καθαρή της επιδερμίδα. «Προφανώς, τη νύχτα, είναι πάντα πολύ σημαντικό να βγάζετε το μακιγιάζ σας», είπε η Λίλι Κόλινς στο blog The New Potato. «Εγώ το αφαιρώ πάντα. Δεν μπορώ να πάω για ύπνο με τίποτα». Μάλιστα, η δύο φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός διατηρεί τη νυχτερινή της ρουτίνα αρκετά απλή στο σύνολό της. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής της χρήσης της Lancôme Hydra Zen Anti-Stress -ενυδατικής κρέμας νυκτός. Δεν είναι πολύ παχύρρευστη, αλλά πραγματικά ενυδατώνει», είπε στην ίδια συνέντευξη για το προϊόν που θεωρεί «ήρωα» πριν τον ύπνο.

 Το κεφάλαιο μαλλιά

Σύμφωνα με τον κομμωτή της Gregory Russell, ο οποίος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Κόλινς στο Met Gala του 2013, τα μαλλιά είναι ένα μέρος όπου ο πελάτης του αρέσει να παίρνει ρίσκα. «Η Λίλι είναι τόσο ανοιχτή στο όραμα και τις εμπνεύσεις μας, είναι τόσο συνεργάσιμη», είπε ο Russell στο Burdie. «Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς; Είναι εκπληκτική και θέλει να ρίξει μια ματιά -είναι η μούσα μου πια».

 

 

Η παρωχημένη εικόνα του έρωτα


Αν ζεις στο Παρίσι, οφείλεις να κάνεις μία παράνομη σχέση με το αγόρι της νέας σου κολλητής;

 

Οι Γάλλοι παρουσιάζονται στη σειρά ως άνθρωποι πολύ απελευθερωμένοι με εξ αποστάσεως γάμους και πάθη στη δουλειά..

 

Ακόμα όμως και στις περιπτώσεις όπου τα ειδύλλια μετατρέπονται σε έρωτα, τα συναισθήματα είναι εντελώς επιφανειακά. Ένας άντρας εκπλήσσεται ευχάριστα επειδή δεν είσαι όσο χαζή περίμενε και φυσικά κανείς δεν μιλά για αυτά που νιώθει και όλοι καταλήγουν να τρώνε σε κάποιο πανάκριβο εστιατόριο. Πανάκριβες designer τσάντες και πολυτελή ρούχα της Emily αντανακλούν μόνο στο σενάριο να έχει εύπορους γονείς. Αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός πραγματικότητας.

 

Last modified on Sunday, 30 January 2022 13:01

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση