Beauty

Saturday, 05 February 2022 20:44

Καθημερινή περιποίηση προσώπου με C-Berrica, τον πιο πολύτιμο C-μμαχό σας

Rate this item
(0 votes)
Η συλλογή C-Berrica αποτελεί συνέχεια της γνωστής επαγγελματικής σειράς μας για την περιποίηση σώματος και μαλλιών Oblepikha Professional.

Με βάση την παγκόσμια επιτυχία των προϊόντων Oblepikha Professional, δημιουργούμε προϊόντα περιποίησης προσώπου, βασισμένα στο εξαιρετικό Σιβηρικό μούρο – Altai Ιπποφαές.

Επίσης, είναι εμπλουτισμένα με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό την Βιταμίνη C και διάφορες βιταμίνες (Α, Ε, Β5), απαραίτητες για το δέρμα σας.

Η αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου μας σε καθημερινή βάση βελτιώνει την εικόνα και την υφή του δέρματος και χαρίζει στο πρόσωπο αναζωογόνηση, φρεσκάδα και ομορφιά. Ακολουθώντας πιστά και καθημερινά τα παρακάτω βήματα, θα έχετε μια λαμπερή επιδερμίδα με λιγότερο κόπο!

Ξεκινάμε με το τζελ καθαρισμού, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Καθαρίζετε απαλά το δέρμα σας και του δίνετε μια αίσθηση φρεσκάδας. Ο οργανικός Υρδολύτης του Altai Ιπποφαές προάγει τη συνολική υγεία του δέρματος ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση. Η Bιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση του φυσικού αμυντικού συστήματος της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τη διαδικασία αποκατάστασης και τα AHA Acids βελτιώνουν την υφή του δέρματος και την τονώνουν αφήνοντας την πιο λαμπερή. Ιδανικά ξεπλύνετε με ζεστό νερό αλλά προσοχή δεν επιτρέπεται η χρήση του στην περιοχή των ματιών!



Συνεχίζουμε με την αντιοξειδωτική κρέμα ματιών που βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και στα σημάδια της κούρασης. Αποκτήστε βλέμμα ξεκούραστο και φρέσκο, χάρη στα ενεργά Σιβηρικά βότανα τα οποία έχουν απίστευτες αναγεννησιακές ιδιότητες.

Κατόπιν για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας, εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα σε καθαρό και στεγνό δέρμα τον αντιοξειδωτικό ορό προσώπου. Δίνει μια φρέσκια χροιά και ξυπνά τη φυσική ακτινοβολία του δέρματος, καθώς ο οργανικός Υρδολύτης του Altai Ιπποφαές προάγει τη συνολική υγεία του δέρματος ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση. Η Bιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση του φυσικού αμυντικού συστήματος της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τη διαδικασία αποκατάστασης ενώ η Bιταμίνη Α συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς δέρματος και ενισχύει τη λάμψη του δέρματος και σε συνδυασμό με την Bιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που το λατρεύει το δέρμα και βοηθά στην ελαχιστοποίηση των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης.

Τέλος, εφαρμόστε κάθε μέρα σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας τις περιοχές των ματιών και των χειλιών, τη κρέμα ημέρας λάμψης που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Το οργανικό έλαιο Altai Ιπποφαές ενυδατώνει το δέρμα και προάγει το σχηματισμό κολλαγόνου, μιας δομικής πρωτεΐνης απαραίτητης για τη νεανικότητα του δέρματος. Η Bιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση του φυσικού αμυντικού συστήματος της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τη διαδικασία αποκατάστασης και η Νιασιναμίδη συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των ορατών πόρων στην μείωση της δυσχρωμίας και στην απαλότητα των γραμμών.

Δοκιμάστε αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας και βρείτε τον απόλυτο C-μμαχό σας! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Natura Siberica στην Ελλάδα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://www.goorganic.gr ή τα social media της εταιρείας Facebook: Natura Siberica Greece / Instagram: naturasibericagreece.

Last modified on Saturday, 05 February 2022 20:49

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση