Beauty

Tuesday, 15 March 2022 23:26

Η Winnie Harlow κυκλοφορεί αόρατη σειρά αντηλιακής φροντίδας

Rate this item
(0 votes)
Το supermodel Winnie Harlow ξέρει τι της αρέσει όταν πρόκειται για αντηλιακό. Μεγαλώνοντας στην ηλιόλουστη Τζαμάικα με λεύκη, μια αυτοάνοση διαταραχή και πάθηση του δέρματος, οι γονείς της Χάρλοου τόνιζαν πάντα τη σημασία της προστασίας του δέρματός της όλο το εικοσιτετράωρο.

Ενώ η Χάρλοου ήταν συνετή με την αντηλιακή προστασία για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, όλα άλλαξαν σε μια φωτογράφηση στην παραλία το 2018.

«Η [Winnie] αποθαρρύνθηκε να φοράει αντηλιακό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, επειδή όλες οι φόρμουλες στο σετ άφηναν έναν λευκό απόχρωση στους τόνους του δέρματός της». «Αυτό οδήγησε σε σοβαρή, μόνιμη βλάβη από τον ήλιο και ιατρική περίθαλψη και ήταν ένα κομβικό σημείο καμπής για τη Γουίνι». Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Χάρλοου θέλει να κάνει όλους να αισθάνονται σίγουροι ότι θα δείχνουν περισσότερο δέρμα, γνωρίζοντας ότι το δέρμα τους είναι προστατευμένο. CAY SKIN, η πρώτη σειρά περιποίησης δέρματος της Harlow - είναι η ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια - που λανσάρεται με τίποτα άλλο από μια πραγματικά αόρατη συλλογή αντηλιακής περιποίησης για πρόσωπο και σώμα.

«Τα παραδοσιακά αντηλιακά φημίζονται για το ότι είναι βαριά, άβολα, δεν φοριούνται καλά κάτω από το μακιγιάζ και, το χειρότερο από όλα, αφήνουν λευκό ή μοβ γυαλί, ειδικά σε έγχρωμους ανθρώπους. Αυτό οδήγησε τόσους πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω να αγνοούν την περιποίηση του ήλιου στην καθημερινή ζωή», είπε ο Χάρλοου. «Η εμπειρία μου βάθυνε την πεποίθησή μου να δημιουργήσω προϊόντα αντηλιακής περιποίησης που είναι άνετα στο καθημερινό και αποτελεσματικά στην παροχή πραγματικά αόρατης προστασίας για όλους όσοι βρίσκονται κάτω από τον ήλιο».

«Το CAY SKIN φαίνεται και έχει καλή αίσθηση σε κάθε δέρμα και σε κάνει να νιώθεις σέξι και σίγουρος για το σώμα σου χωρίς να θυσιάζεις τη βιωσιμότητα, τα καλά για σένα συστατικά ή αυτό το αόρατο μείγμα», λέει ο Χάρλοου. «Ήθελα να δημιουργήσω φόρμουλες που οι άνθρωποι θα νιώθουν άνετα φορώντας όλη μέρα, καθημερινά και μια μάρκα που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση