Fashion

Saturday, 11 December 2021 20:10

Ο χειμώνας απαιτεί ζεστασιά και στυλ - Στην Saltwater θα βρείτε τη χειμερινή κολεξιόν της NENETTE

Rate this item
(0 votes)
Ο χειμώνας απαιτεί ζεστά ρούχα και αξεσουάρ με στυλ και έντονο χαρακτήρα! Γι’ αυτό και η εταιρεία Saltwater επιλέγει να προωθεί μοναδικά αξεσουάρ, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ώστε να παραμείνετε κομψές και τον χειμώνα! Οι αμέτρητοι συνδυασμοί δίνουν έντονο στίγμα στο στυλ, ακόμα και στα καθημερινά look, δίνοντας έμφαση στην προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας.



Στη Saltwater θα βρείτε τη μοναδική χειμερινή κολεξιόν της Ιταλικής εταιρείας NENETTE. Στη συλλογή κυριαρχούν έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το φούξια ή το μωβ που μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά σύνολα, αρκεί να τους δώσετε την ευκαιρία.

Η εταιρία Saltwater ιδρύθηκε το 1995, δημιουργώντας την αγορά επώνυμων συλλογών, εκφράζοντας την αίσθηση της πολυτέλειας στην χειμερινή ένδυση.
Εδώ και αρκετά χρόνια η Saltwater είναι το πλέον κυρίαρχο όνομα στο χώρο της ένδυσης, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας προτάσεις με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Η φιλοσοφία της εταιρίας δίνει έμφαση στην αυθεντικότητα, στη ποιότητα και την επαγγελματικά ηθική συμπεριφορά. Κάνοντας πράξη τις παραπάνω αξίες, εξασφαλίζει ένα σωστό και ποιοτικό επαγγελματικό περιβάλλον. Η επιμονή και προσοχή στη διατήρηση της σωστής εικόνας και στα σωστά κανάλια επικοινωνίας, επέτρεψαν στην εταιρία να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της, με πρωτοφανή ρυθμό, αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας.

Last modified on Saturday, 11 December 2021 20:12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση