Media News

Wednesday, 17 November 2021 15:34

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα

Rate this item
(0 votes)
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τη γοητευτική φωνή και τις μεγάλες επιτυχίες, έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα της.

H Πέγκυ Ζήνα υμνεί τον έρωτα σε μία ξεχωριστή βραδιά μαζί με αγαπημένους καλεσμένους, συγκινητικές αναφορές σε καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και την έχουν επηρεάσει, και, φυσικά, με τις επιτυχίες της. Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Ματώνω», «Εγώ τα σπάω», «Μη ρωτάτε», «Νόημα», «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Μόνη καρδιά», «Μου λείπεις» και, σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση, το ολοκαίνουργιο «Ψυχή της αγάπης» σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.

 

Δίπλα της θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και εκπλήξεις ο πολύ καλός φίλος της και «Το καλύτερο παιδί», Γιάννης Πλούταρχος, και ο Γιώργος Κακοσαίος, τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα γνωρίζει από μικρό. Special guest ο Νίκος Τουλιάτος και η ομάδα του ΗΧΟΔΡΑΣΗ, που θα παρουσιάσουν με την Πέγκυ Ζήνα μία αναπάντεχη μουσική σύμπραξη.


H Πέγκυ Ζήνα έρχεται το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA» για μια αξέχαστη βραδιά με ερωτική ατμόσφαιρα, συγκίνηση και υπέροχες μελωδίες.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση