Media News

Friday, 28 January 2022 22:24

Ο μεγάλος τελικός του «Dancing With The Stars» με special guest τον Νίκο Κοκλώνη

Rate this item
(0 votes)
Ο Μεγάλος Τελικός του «Dancing With The Stars» είναι γεγονός με τέσσερα υπέροχα χορευτικά ζευγάρια, να είναι πανέτοιμα, να ζήσουν με την πιο θετική διάθεση, μια μοναδική εμπειρία με ρυθμό, ένταση, εκπλήξεις, σε μια βραδιά, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!



H Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής, υποδέχθηκαν με χαρά τον special guest της λαμπερής βραδιάς, Νίκο Κοκλώνη, σε ρόλο-έκπληξη!

 

Ο κριτής Στέφανος Δημουλάς θα παρουσιάσει μία συγκλονιστική χορογραφία, αναδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, το ταλέντο του και «κατακτώντας» το ballroom του «Dancing With The Stars»!

Όλα τα ζευγάρια, που έλαμψαν στο ballroom του «Dancing With The Stars» για 14 εβδομάδες ασταμάτητου χορού, επιστρέφουν σε αυτή την υπέροχη χορευτική γιορτή, για να εμψυχώσουν τα ζευγάρια, που διαγωνίζονται!

To φαντασμαγορικό ballroom υποδέχεται τους τέσσερις φιναλίστ, που μαζί με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, διεκδικούν το έπαθλο του «Dancing With The Stars», αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν, παρουσιάζοντας δύο ξεχωριστές χορογραφίες, που έχουν τη δική τους ιστορία.

Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια επιλέγουν και παρουσιάζουν τον αγαπημένο τους χορό, στον οποίο έχουν διαγωνιστεί στο «Dancing With The Stars».

Στη δεύτερη φάση οι έμπειροι κριτές, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Στέφανος Δημουλάς, επιλέγουν τον χορό που θέλουν να ξαναδούν, τώρα που τα ζευγάρια έχουν την εμπειρία και μπορούν να παρουσιάσουν ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση