Media News

Friday, 04 February 2022 13:35

Το «Mega Star» συναντά τον Πάνο Κιάμο και την Demy

Rate this item
(0 votes)
Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική συνήθεια, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.



Αυτό το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, το «MEGA Star», πάντα στην καρδιά της ελληνικής μουσικής, φέρνει στην οθόνη μας τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες.


Ο Αντώνης Δημητριάδης συναντά τον Πάνο Κιάμο για μία αποκλειστική συνέντευξη.

 

Η κάμερα του «MEGA Star» βρίσκεται στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Kώστα Μακεδόνα για το τραγούδι «Το Σημάδι Του Θεού», που ακούσαμε πρώτη φορά στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη Της Ελιάς».

Ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Εύη Δρούτσα αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες για αγαπημένες επιτυχίες που έχουν γράψει.

Ακόμα, η Demy εξομολογείται αστείες στιγμές που έζησε στα γυρίσματα του τελευταίου της βίντεο κλιπ, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα της τραγούδια, αυτά που ακούει ενώ ετοιμάζεται να βγει απ’ το σπίτι.

Στην ενότητα «Χάι-5» θυμόμαστε 5 αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές που έχουν κάνει ντουέτο με τα παιδιά τους. Τέλος, στο καθιερωμένο Τop-10 της εκπομπής ανακαλύπτουμε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

 

Last modified on Friday, 04 February 2022 13:41

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση