Media News

Tuesday, 08 March 2022 17:08

Το «κορμί» του Survivor έκανε βουτιά τόπλες, τραυματίζεται απόψε η Ευρυδίκη

Rate this item
(0 votes)
Οι Διάσημοι κέρδισαν στο επεισόδιο του Survivor 2022 που προβλήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου.



Και οι γυναίκες πανηγύρισαν τη νίκη τους εναντίον των Μαχητών, βουτώντας στην παραλία του νησιού. Οι Διάσημοι επέστρεψαν μετά τον αγώνα ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και όχι άδικα, καθώς κέρδισαν τον αγώνα εναντίον της αντίπαλης ομάδας.

Αυτή η νίκη έφερε ένα κλίμα χαράς και ευφορίας στην «κόκκινη» ομάδα και οι γυναίκες στους Διάσημους, μόλις έφυγαν από τον στίβο μάχης και γύρισαν στην παραλία που είναι η καλύβα τους, το γιόρτασαν βουτώντας στο νερό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ξεχωρίζουν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το απόλυτο κορμί του Survivor, έβγαλε την μπλούζα της και βούτηξε στο νερό τόπλες, παίρνοντας φόρα και πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας της!

«Παγώνουν» οι παίκτες με τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου


Γεμάτο αδρεναλίνη θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (08/03) στον ΣΚΑΙ.

Το κλίμα στους Μπλε παραμένει τεταμένο, μετά από τον χθεσινό καβγά Ασημίνας - Σταυρούλας, αλλά και την ανάδειξη τριών υποψηφίων προς αποχώρηση από τους Μαχητές, οι οποίοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Σάββας Κάλβας, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, οι παίκτες των δύο ομάδων θα "ριχτούν" για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας που τόσο επιθυμούν.

Μπλε και Κόκκινοι θα βάλουν τα δυνατά τους στο αγώνισμα, το οποίο απαιτεί δύναμη και ταχύτητα, ωστόσο ένα δυσάρεστο περιστατικό θα κάνει τους παίκτες να "παγώσουν".

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τραυματίζεται στο κεφάλι, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης σπεύδει να τη βοηθήσει.

 

 

 

Last modified on Tuesday, 08 March 2022 17:17

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση