Music

Wednesday, 03 November 2021 15:10

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το «Υπάρχω για σένα» στην κορυφή των τάσεων του YouTube

Rate this item
(0 votes)
«Υπάρχω Για Σένα» – Η Νατάσα Θεοδωρίδου υμνεί τον έρωτα – Το νέο τραγούδι σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

 

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Υπάρχω για σένα» κατάφερε μέσα σε δύο μόλις ημέρες από την κυκλοφορία του να κατακτήσει το κοινό, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.


Σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη και μουσική του γνωστού καλλιτέχνη, Πέτρου Ιακωβίδη, το τραγούδι σκαρφάλωσε στην κορυφή των «Τάσεων» στο YouTube.




Οι θαυμαστές της Νατάσας Θεοδωρίδου έχουν αποθεώσει την τραγουδίστρια, αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές για την επιτυχία-ύμνο στον έρωτα.

 

 

Η Heaven Music, η δισκογραφική εταιρεία μέσω της οποίας κυκλοφόρησε το single δεν παρέλειψε να κάνει μία σχετική ανάρτηση στο Instagram για την μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση