Music

Sunday, 19 December 2021 09:37

Jonas Brothers: Viral βίντεο στο TikTok με τον Joe Biden, ποιο είναι το δημοφιλές συγκρότημα

Rate this item
(0 votes)
Οι Jonas Brothers έχουν καταφέρει να κάνουν την πιο επιτυχημένη επανένωση στη μουσική βιομηχανία - Το γνωστό μουσικό συγκρότημα και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων ένωσαν τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο της εκστρατείας που γίνεται για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.



Οι Jonas Brothers δανείζουν τις φωνές τους στην ώθηση εμβολιασμού του «Joe Byron» κατά του COVID-19, εμφανιζόμενοι σε ένα viral βίντεο TikTok... μαζί με τον «Πρόεδρο Joe Biden».

Ο Nick Jonas μοιράστηκε ένα βίντεο την Παρασκευή που γυρίστηκε με το ζευγάρι των αδερφών του, το οποίο δείχνει τους τραγουδιστές του "Sucker" να τριγυρνούν με χαλαρή διάθεση γύρω  από τη γιορτινή διακόσμηση στον Λευκό Οίκο.

 

Ο... Joe Biden φαίνεται να βιντεοσκοπεί τους διασκεδαστές με ένα τηλέφωνο, προτού τους πει: «We got it» (σ.σ σε ελεύθερη μετάφραση ''Το καταλάβαμε''».

 

«Έχεις εμβολιαστεί;», «Ναι, κύριε», ακούγεται να λένε στην αρχή οι Jonas Brothers.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Nick ρωτά: «Ποιος είναι ο πρόεδρος, φίλε; Ποιος είναι ο πρόεδρος;» και ο Joe απαντά: «Byron». Ο Kevin επαναλαμβάνει «Byron» ενώ προσπαθούν να προφέρουν σωστά και με προφορά το όνομα του Joe Biden.

«Τι θέλεις να πεις στον Joe Biden τώρα;», ρωτά ο Joe και τα αδέρφια του απαντούν.

Κάπως έτσι και ενώ το βίντεο έχει ολοκληρωθεί ο Kevin λέει: «Το’ χουμε;» και εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που κρατά το κινητό του και έχει ρόλο κάμεραμαν. «Ναι, το’ χουμε», αποκρίνεται.

Το βίντεο, που έχει ανέβει και στο Instagram μετρά εκατομμύρια προβολές και κοινοποιήσεις.

 

 

 

Δεν είναι λίγοι οι 30άρηδες που ξαφνικά βρίσκουν κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον, παρακολουθώντας τους τρεις αδερφούς να κατακτούν τον κόσμο.

 

Ο Nick Jonas παντρεύτηκε... για εβδομάδες, ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα lifestyle γεγονότα του 2018. Από την άλλη, ο Joe Jonas αποφάσισε να παντρευτεί την Sophie Turner (τη Sansa Stark, τη βασίλισσα του Βορρά την ίδια, δηλαδή) στο Las Vegas, με έναν ψεύτικο Elvis αντί για ιερέα, με γλειφιτζούρια αντί για βέρες και με τον Diplo να κάνει livestream το όλο σκηνικό.



Ο Kevin είναι παντρεμένος εδώ και καιρό με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Danielle Jonas και έχουν μαζί δύο κόρες.

Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις τους στίχους του «Year 3000», θέλεις να χορέψεις με τον ρυθμό και να περάσεις τόσο καλά όσο το κοινό στην οθόνη σου.



 

Last modified on Sunday, 19 December 2021 10:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση