People

Thursday, 04 November 2021 21:39

Νίκος Κοκλώνης: Βανδάλισαν το καμαρίνι του επιχειρηματία και παρουσιαστή στο J2US - Οι πρώτες δηλώσεις του

Rate this item
(0 votes)
Θύμα διάρρηξης ο Κοκλώνης: Οι δράστες έσπασαν το καμαρίνι του στο J2US!

Το καμαρίνι του ευφυούς επιχειρηματία της σόουμπιζ Νίκου Κοκλώνη στο J2US έγινε στόχος αγνώστων που το βανδάλισαν. Χθες το βράδυ παραβιάστηκαν τα καμαρίνια της παραγωγής του The Voice, τα οποία επικοινωνούσαν με αυτά του παρουσιαστή. Ετσι, οι άγνωστοι έφτασαν στον δικό του χώρο και έκαναν ζημιές.

Το θέμα αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα.


Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε στον αέρα φωτογραφικό υλικό από το σημείο που έχει βανδαλιστεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη είναι μεγάλο κι είχε περισσότερα προσωπικά αντικείμενα.

 

 

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι».

 

 

 

Last modified on Thursday, 04 November 2021 22:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση