People

Monday, 08 November 2021 23:34

Ράδιο Αρβύλα: Έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 - Δείτε την έναρξη

Rate this item
(0 votes)
Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψαν και υπόσχονται να χαρίσουν στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.



Στην έναρξη η ομάδα της εκπομπής χόρεψε με το δικό της μοναδικό τρόπο μια ελληνική διασκευή του τραγουδιού “Get Lucky”, οι στίχοι του οποίου καυτηρίαζαν την ελληνική επικαιρότητα.

Αμέσως μετά οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος κάθισαν στις θέσεις τους και καλωσόρισαν του τηλεθεατές.



«Κυρίες και κύριοι ξεκινάει το Ράδιο Αρβύλα. Είναι όλοι εδώ», είπε ο Αντώνης Κανάκης και έστειλε τα φιλιά και την αγάπη του στα δύο του παιδάκια.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την έναρξη ων «Ράδιο Αρβυλά» στον ΑΝΤ1. 

Last modified on Monday, 08 November 2021 23:53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση