People

Thursday, 18 November 2021 09:57

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι εμβολιασμένος, είναι μια τεράστια μάχη»

Rate this item
(0 votes)
Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν σταματήσει

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.  Σε επικοινωνία του «Happy Day» με τον παρουσιαστή, εκείνος επιβεβαίωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως είναι εμβολιασμένος και το περνάει ελαφριά στο σπίτι.

Ο παρουσιαστής μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο οποίος είπε:  «Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Last modified on Thursday, 18 November 2021 10:01

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση