People

Thursday, 25 November 2021 14:13

H Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στη διεθνή διαφημιστική καμπάνια των «Raffles» με γαλαζοαίματους

Rate this item
(0 votes)
Μαζί με άλλους πέντε ευγενείς διαφημίζει το ιστορικό, αποικιοκρατικού στυλ, ξενοδοχείο Raffles  στη Σιγκαπούρη - Με τιάρα και πολυτελή κοσμήματα, διαφημίζει το χλιδάτο ξενοδοχείο των γαλαζοαίματων

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ φέρει τον τίτλο της πριγκίπισσας και κινείται στα βασιλικά σαλόνια της Ισπανίας, της Δανίας, ακόμη και της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Το 25χρονο μοντέλο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της αλυσίδας των υπερπολυτελών ξενοδοχείων Raffles και πήρε μέρος στη διαφημιστική εκστρατεία «Hotel Royalty Since 1887», που τιμά την ιστορία του brand.

Πρωταγωνιστές  εκτός από τη Μαρία-Ολυμπία είναι και άλλοι πέντε ευγενείς: ο πρίγκιπας της Δανίας Νικολάι, ο πρίγκιπας της Τζαϊπούρ Σάουι Παντμάναμπχ Σινγκ, η αρχιδούκισσα της Αυστρίας, πριγκίπισσα της Ουγγαρίας και της Βοημίας Καταρίνα των Αψβούργων μαζί με τη μητέρα της, αρχιδούκισσα Αννα-Γαβριέλα των Αψβούργων, και ο μαρκήσιος του Μπλάντφορντ Τζορτζ Σπένσερ Τσόρτσιλ, ξάδελφος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα και απόγονος του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας σερ Γουίνστον Τσόρτσιλ.

Ολοι τους κλήθηκαν να μείνουν στο «Raffles Singapore» και να φωτογραφηθούν ως φιλοξενούμενοί του.

Tο ξενοδοχείο της διακεκριμένης αλυσίδας στη Σιγκαπούρη δεν επιλέχθηκε τυχαία για την καμπάνια, αφού, εκτός από το ότι εδώ γεννήθηκε το brand, πρόκειται για ένα από τα πιο αριστοκρατικά καταλύματα της υφηλίου, με ιστορία 130 χρόνων.

 

Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της Raffles για αληθινή πολυτέλεια η νέα καμπάνια σχεδιάστηκε ώστε να επαναπροσδιορίσει τη χρυσή εποχή του ταξιδιού. Γυρισμένη εξολοκλήρου στο Raffles Singapore, τη γενέτειρα του brand, η καμπάνια βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές της Raffles.

 

 

 

"Θέλετε να ζήσετε σαν γαλαζοαίματοι;" αναφέρει το βίντεο της καμπάνιας που εμφανίζει την Μαρία Ολυμπία στον ρόλο της πριγκίπισσας με τιάρα και πολυτελή κοσμήματα να απολαμβάνει τους εκπληκτικούς χώρους του.

Το ξενοδοχείο γράφει για τη Μαρία Ολυμπία στην ιστοσελίδα του:

"Έχοντας μεγαλώσει μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, η Μαρία-Ολυμπία είναι πλέον απασχολημένη στο να αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της μόδας. Με μια μοναδική αίσθηση του στυλ και αφοπλιστική αμεσότητα, θα σας γοητεύσει με την χαρακτηριστική γεροδεμένη φωνή της: "Απλά φωνάξτε με Ολυμπία"".

 

Last modified on Thursday, 25 November 2021 14:50

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση