People

Thursday, 09 December 2021 23:54

«Sex and The City»: Ο Mr. Big πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο του «Αnd Just Like That»! - Τι φόρεσε η Carrie στην πρεμιέρα

Rate this item
(0 votes)
Η Sarah Jessica Parker συναντήθηκε με το alter ego της, Carrie Bradshaw, και απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι το απόλυτο fashion icon

Πρεμιέρα έκανε  το reboot του «Sex and The City», με τίτλο «Αnd Just Like That», και οι fans της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς σε όλο τον πλανήτη κάθισαν μπροστά από την οθόνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συνέχεια.

Στο πρώτο επεισόδιο του «Αnd Just Like That» πεθαίνει ένας βασικός και λατρεμένος πρωταγωνιστής, ο Mr. Big!

Λίγο πριν μετακομίσουν στα Χάμπτονς, την ώρα που η Carrie απουσιάζει από την οικία τους, ο Mr. Big παθαίνει ανακοπή. Ξεψυχά στα χέρια της, όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι. Μετά τον θάνατό του, όλοι συμπαραστέκονται στην Carrie, ακόμη και η Σαμάνθα, η οποία μένει πλέον στο Λονδίνο.

«Και κάπως έτσι ο Mr.Big, πέθανε» λέει η Carrie στο τέλος του επεισοδίου, με πολλούς να παρατηρούν ότι στη σκηνή του θανάτου φοράει τις ίδιες γόβες που φορούσε και στον γάμο της. Το μεγάλο ειδύλλιο μεταξύ της Carrie και του Mr. Big, το οποίο πρωτοξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της σειράς, το 1998, έφτασε πλέον στο τέλος του, δυσαρεστώντας το τηλεοπτικό κοινό.

 

Στο κόκκινο χαλί, η σταρ επέλεξε να αποτίσει φόρο τιμής στον καλοντυμένο χαρακτήρα της επιλέγοντας να φορέσει έναν από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Carrie, τον Oscar de la Renta.

 

 

 

Last modified on Friday, 10 December 2021 00:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση