People

Wednesday, 15 December 2021 14:25

Ο Ben Affleck αποκαλύπτει πως θα ήταν ακόμα αλκοολικός εάν δεν είχε χωρίσει - «Έπινα ένα μπουκάλι και κοιμόμουν»

Rate this item
(0 votes)
 Τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε σε διάφορα ιδρύματα απεξάρτησης. Όμως, τους τελευταίους μήνες, κατάφερε να μείνει μακριά από το αλκοόλ



Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του, ο Αμερικανός πρωταγωνιστής της ταινίας «Batman», Ben Affleck εκφράζει τη δυσφορία που ένιωθε στο γάμο με τη μητέρα των τριών παιδιών του, Τζένιφερ Γκάρνερ και μίλησε ανοιχτά για τις επιπτώσεις του γάμου τους στην ψυχική του υγεία.
 
Σε συνέντευξη με τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή, Χάουαρντ Στερν, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι ο γάμος του με την Τζένιφερ Γκάρνερ τον οδήγησε στο αλκοόλ!
 


Στην εκπομπή «The Howard Stern Show», ο Μπεν Άφλεκ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένας από τους λόγους που άρχισα να πίνω, ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να βάλω τέλος σε αυτόν τον γάμο λόγω των παιδιών μου, αλλά ήμουν δυστυχισμένος, οπότε τι έπρεπε να κάνω; Αυτό που έκανα τότε ήταν το εξής: έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι και κοιμόμουν στον καναπέ, κάτι που δεν ήταν λύση. Και οι δύο είχαμε την αίσθηση ότι είμαστε κακό παράδειγμα ζευγαριού στα παιδιά μας».

Ο Άφλεκ πιστεύει ότι «πιθανότατα θα έπινε ακόμα» αν παρέμενε στο γάμο του.

«Όσο δυσκόλευε ο γάμος, τόσο περισσότερο έπινα», υποστήριξε ο Αμερικανός ηθοποιός.


Last modified on Wednesday, 15 December 2021 14:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση