People

Monday, 03 January 2022 12:18

Νίκος Αλιάγας και Χρήστος Μάστορας αποθεώθηκαν στο εντυπωσιακό, τρίγλωσσο ντουέτο του J2US

Rate this item
(0 votes)
Στον τελικό του J2US βρέθηκε ο Χρήστος Μάστορας προκειμένου να ξεσηκώσει τους πάντες με τις μεγάλες του επιτυχίες παρέα με τις MEΛISSES το βράδυ του Σαββάτου της Πρωτοχρονιάς, ενώ ιδιαίτερη και καθηλωτική ήταν η επί σκηνής σύμπραξη με τον Νίκο Αλιάγα



Ο Νίκος Αλιάγας και ο Χρήστος Μάστορας έδωσαν ρεσιτάλ στον τελικό του Just the 2 of Us και αποθεώθηκαν.

Ο παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης τραγούδησε στα Ελληνικά και στα Γαλλικά ενώ ο Χρήστος Μάστορας στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Η αρχή έγινε με ένα mash up με James Brown και του It’s a man’s world με το «Το παλιό μου παλτό» του Χρήστου Δάντη για να περάσουν στο Μy way του Φρανκ Σινάτρα στα Ελληνικά και τα Γαλλικά.

Η ερμηνεία τους άφησε άφωνους όχι μόνο τους κριτές και τους παρεβρισκόμενους στο πλατό αλλά και τους χρήστες στα social media όπου αποθεώθηκαν.

 

 

 

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, τον οποίο ο Νίκος Κοκλώνης έφερε στο λαμπερό show ως guest κριτή του τελικού, συνέπραξε μουσικά με τον πολυτάλαντο Χρήστο Μάστορα σε μία εμφάνιση που έγραψε ιστορία.

 

Last modified on Monday, 03 January 2022 12:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση