People

Monday, 03 January 2022 20:28

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα ποζάρουν λαμπεροί και ευτυχισμένοι στην Ελβετία

Rate this item
(0 votes)
Ντάσα Ζούκοβα, Σταύρος Νιάρχος και Ευγενία Νιάρχου σε glam οικογενειακό πάρτι

Στην Ελβετία υποδέχθηκαν το νέο έτος η Ντάσα Ζούκοβα, ο Σταύρος Νιάρχος, η Ευγενία Νιάρχου και ο Θοδωρής Νιάρχος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος, παρά το γεγονός ότι κρατούν πολύ χαμηλούς τόνου, το βράδυ της Κυριακής έκαναν μία εξαίρεση, δημοσιεύοντας ένα κοινό στιγμιότυπο στο Instagram.

 

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, ενώ και οι αναρτήσεις του στα social media είναι φειδωλές.

Η Ντάσα Ζούκοβα, ωστόσο, έκανε την εξαίρεση, και δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της.\

 

Το ζευγάρι ποζάρει δίπλα-δίπλα, με επίσημο ένδυνα, με περίσσεια λάμψη και κομψότητα.

Κοσμοπολίτισσα και λάτρης των ταξιδιών, η Ευγενία Νιάρχου, η οποία είναι και σχεδιάστρια κοσμημάτων, βρέθηκε κι εκείνη στον παραμυθένιο χειμερινό προορισμό, για να υποδεχθεί το νέο έτος μαζί με τα αδέλφια της καθώς στην παρέα τους ήταν και η Καμίλ Ρόουζ, σύντροφος του Θοδωρή Νιάρχου.

Η Ευγενία Νιάρχου και η Ντάσα Ζούκοβα δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι στις οποίες τις βλέπουμε να ποζάρουν πιο glam από ποτέ μαζί με την Καμίλ Ρόουζ με λαμπερά μίνι φορέματα.

Μάλιστα η Ευγενία Νιάρχου και η Ντάσα Ζούκοβα επέλεξαν σχεδόν το ίδιο φόρεμα με φτερά στα μανίκια και μόνη διαφορά στα χρώματα. Η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου επέλεξε πράσινη μεταλλιζέ απόχρωση ενώ η σύζυγός του γαλάζια.

H οικογένεια περνά κάθε χρόνο τις γιορτές στην Ελβετία με φίλους και συγγενείς και η τελευταία ανάρτηση της Ντάσα Ζούκοβα, πριν λίγες ημέρες, ήταν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Kulm Hotel της οικογένειας Νιάρχου στο St. Moritz, που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.

 

 

Last modified on Monday, 03 January 2022 20:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση