People

Sunday, 09 January 2022 15:42

Ξενοδοχείο Bulgari στο Παρίσι με 39.000 ευρώ τη βραδιά και ιδιωτικές πωλήσεις κοσμημάτων στα δωμάτια

Rate this item
(0 votes)
Ο Οίκος Bulgari έχει συνδέσει το όνομά του με την υψηλή πολυτέλεια και τα εντυπωσιακά κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή του.



Εκτός, όμως, από τα ντελικάτα κοσμήματα που έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στην ιστορία της μόδας και θεωρούνται εμβληματικά, ο διάσημος οίκος διατηρεί και πολυτελή ξενοδοχεία, μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Τόκιο, το Μπαλί, τη Ρώμη και τη Σαγκάη.

 

Το επιβλητικό Bulgari Hotel Paris, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, είναι ένα παράδειγμα αισθητικής. Τον σχεδιασμό του επιμελήθηκαν οι Ιταλοί αρχιτέκτονες Antonio Citterio και Patricia Viel, οι οποίοι έφεραν ένα ιταλικό touch μαξιμαλισμού στη γαλλική κομψότητα των χώρων του.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 76 πολυτελείς σουίτες, ένα Penthouse 1.000 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό roof garden και θέα που κόβει την ανάσα, ένα σπα με πισίνα 25 μέτρων και το κομψό εστιατόριο Niko Romito.

 

Ο όμιλος Bulgari άνοιξε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της βλέψεις για να προσελκύσει πελατεία για τον πυρήνα της επιχείρησης κοσμημάτων.

 

Τα δωμάτια στο νέο ξενοδοχείο στο Παρίσι ξεκινούν από 1.400 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Η ρετιρέ σουίτα καλύπτει δύο ορόφους και διαθέτει κήπο στον τελευταίο όροφο, δύο υπνοδωμάτια, θέα στον Πύργο του Άιφελ και διανυκτέρευση που ξεκινά από 35.000 ευρώ ή περισσότερα από 39.000 δολάρια. Οι καλεσμένοι στις πιο ακριβές σουίτες είναι συνήθως οι υψηλότεροι από τους high roller του κόσμου, δήλωσε αξιωματούχος της Bulgari, συμπεριλαμβανομένων ευρωπαίων αστέρων ποδοσφαίρου, Ρώσων ολιγαρχών και Αμερικανών χρηματοδότων.

 

 

Η Bulgari διευθύνει την ξενοδοχειακή της επιχείρηση ως κοινοπραξία με τη Marriott International. Η Bulgari σχεδιάζει τα ξενοδοχεία και αναλαμβάνει ορισμένους λειτουργικούς ρόλους, ενώ η Marriott φροντίζει για εργασίες back-office, όπως ο χειρισμός των κρατήσεων και άλλες βασικές πτυχές των εγκαταστάσεων.

 

Το προσωπικό της Bulgari, για παράδειγμα, πραγματοποιεί ιδιωτικές πωλήσεις κοσμημάτων στα δωμάτια των επισκεπτών του ξενοδοχείου και παρέχει private προεπισκόπηση των επερχόμενων συλλογών.

 

Τα επόμενα χρόνια, η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει ξενοδοχεία στη Ρώμη, τη Μόσχα, το Τόκιο, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι.

Last modified on Sunday, 09 January 2022 15:54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση