People

Monday, 24 January 2022 22:09

Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Είδε στο φλυτζάνι το μέλλον του Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά

Rate this item
(0 votes)
Ο Άρης Σοϊλέδης, εισέβαλε το βράδυ του Σαββάτου στο ριάλιτι επιβίωσης με την ομάδα των Διάσημων.



O γνωστός ποδοσφαιριστής διατηρεί σχέση με την Μαρία Αντωνά και ο ίδιος δεν διστάζει να μιλά για την σχέση τους.

Σε ένα επεισόδιο του Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πώς προτιμά να πίνει τον καφέ του, προκειμένου να του φτιάξει έναν στα πλαίσια της πλάκας.


Έτσι, έκανε πως του σέρβιρε τον καφέ του και στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το φλυτζάνι του λέγοντας: «Βλέπω και μια όμορφη μελαχρινή. Πολύ περήφανη είναι για σένα και σε περιμένει να βγεις και να προχωρήσετε. Σαράντα τέσσερα χρόνια δείχνει εδώ για την κοινή πορεία της ζωής σας. Θα κάνετε τρία παιδιά. Δυο γιους και μια κόρη».


«Είδα την Μαρία του, μια όμορφη κοπέλα, είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και πολύ χαρούμενοι, θα κάνουν και οικογένεια» πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι η φετινή έκπληξη του Survivor για μεγάλη μερίδα του κοινού που παρακολουθεί το ριάλιτι, καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητή και δυναμική, φέρνοντας νίκες στην ομάδα της.

 

 

Last modified on Monday, 24 January 2022 22:42

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση