People

Thursday, 27 January 2022 18:50

Charlene του Monaco: Εμφανίστηκε στη γιορτή «Sainte Devote» που δεν έχει χάσει ποτέ; - Το νέο ανακοινωθέν για την υγεία της

Rate this item
(0 votes)
  Χωρίς την πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασαν την ημέρα του Sainte Devote ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους, με το παλάτι να εκδίδει ενημέρωση για την υγεία της.



Οι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες με την οικογένεια να βάζει φωτιά σε ένα ιστιοφόρο για να γιορτάσει τον πολιούχο της ενώ η θεία λειτουργία θα γίνει σήμερα. Τα 7χρονα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν συνόδευσαν τον πατέρα τους με τον πρίγκιπα Ζακ να φορά κοστούμι, ενώ η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα με μια παιδική μπλε γούνα. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος συνοδευόταν, για άλλη μία φορά όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, από την αδερφή του πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο και τον ανιψιό του Λουί Ντουκρουέ.

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία έγινε 44 ετών την Τρίτη, έχασε την παραδοσιακή τελετή με το παλάτι να μοιράζεται μια νέα ενημέρωση για την υγεία της. Σε δήλωση αποκάλυψε ότι αναρρώνει καλά, αλλά πως θα χρειαστεί κι άλλη ξεκούραση καθώς και οδοντιατρική περίθαλψη για μερικές ακόμη εβδομάδες και ως εκ τούτου δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στους φετινούς εορτασμούς του Sainte Dévote.

Last modified on Thursday, 27 January 2022 19:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση