People

Monday, 07 February 2022 13:39

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς φροντίζει τη ψυχική του υγεία, ο διαλογισμός και το περπάτημα στη φύση

Rate this item
(0 votes)
Η ψυχική υγεία καταλαμβάνει μια σημαντική θέση στη ζωή του πρίγκιπα Χάρι.




Ο 37χρονος Δούκας του Σάσεξ μίλησε πρόσφατα για το πώς αυτός φροντίζει τον εαυτό του σε διαδικτυακή εκδήλωση του BetterUp.

«Η φροντίδα του εαυτού μου είναι το πρώτο πράγμα που μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να το παραδεχτώ – ως σύζυγος, ως μπαμπάς», είπε ο Χάρι, ο οποίος καλωσόρισε το δεύτερο παιδί του, την κόρη του Λίλιμπετ Ντιάνα, το περασμένο καλοκαίρι με τη σύζυγό του Μέγκαν.

Ο πατέρας των δύο παιδιών σημείωσε ότι προσπαθεί να «ξεκλέψει» 30 με 45 λεπτά τα πρωινά για τον εαυτό του.

«Εντάξει, ένα από τα παιδιά πηγαίνει σχολείο. Το άλλο παίρνει έναν υπνάκο. Υπάρχει ένα διάλειμμα στο πρόγραμμά μας», είπε. «Οπότε αφιερώνω λίγο χρόνο είτε για προπόνηση, ή μία βόλτα με τον σκύλο, περπάτημα στη φύση, ίσως και για διαλογισμό».

Ο Δούκας του Σάσεξ, 38 ετών, που μιλούσε από την έπαυλή του 14 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια με τη Μέγκαν Μαρκλ, 40 ετών, και έχει μια σειρά συμφωνιών υποστήριξης με εταιρείες που τον μοιράζονται για να εκπροσωπεί τις επωνυμίες τους, μίλησε σε ένα εικονικό πάνελ μαζί με τον CEO Alexi Robichaux και η φίλη της Δούκισσας, Σερένα Ουίλιαμς.



Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, ο Χάρι και η Σερένα αστειεύτηκαν λέγοντας ότι «κουβεντιάζουν για ώρες» καθώς μιλούσαν για τον στενό δεσμό τους, ενώ η σταρ του τένις αποκάλυψε επίσης πώς ο Δούκας ενεργεί ως προπονητής ζωής για εκείνη.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10473235/Prince-Harry-appears-virtual-summit-employer-mental-health-start-Better-Up.html#v-7895221554060937221

 

Πηγές: DailyMail, Betterup

Last modified on Monday, 07 February 2022 13:47

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση