People

Thursday, 24 February 2022 21:58

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον Jerry Lewis σε ντοκιμαντέρ «βόμβα» - Νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Rate this item
(0 votes)
Οι νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση που έγιναν από δύο ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν απέναντι στον θρύλο της κωμωδίας Τζέρι Λιούις δεν προκαλούν γέλιο - Μέχρι το 1959, οι ταινίες του Lewis είχαν συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για την Paramount - Ήταν τόσο άθικτος που ο επικεφαλής παραγωγής του στούντιο, Barney Balaban, είπε κάποτε: "Αν ο Τζέρι θέλει να κάψει το στούντιο, θα του δώσω το σπίρτο!"

Δύο από τις κορυφαίες σταρ του "Nutty Professor" - η Karen Sharpe και η Hope Holiday - προχώρησαν σε αποκαλύψεις στο "The Dark Side of a Hollywood Icon", ένα νέο ντοκιμαντέρ-βόμβα που κυκλοφόρησε την Τετάρτη από το Vanity Fair.

Η νικήτρια  Χρυσής Σφαίρας, Sharpe, αφηγήθηκε ότι έπαιξε μαζί με τον Λιούις - ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 91 ετών - στην ταινία του 1964 "The Disorderly Orderly".

 

 

 

Υποστήριξε ότι ενώ βρισκόταν στην ντουλάπα για να φορέσει τα κοστούμια της, ο Lewis είπε σε όλους εκτός από αυτήν να βγουν από το δωμάτιο. Στη συνέχεια «άρχισε να κινείται πάνω μου» και «με άρπαξε».

 



Η βετεράνος ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου είπε ότι στην αρχή δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που της συνέβαινε.

«Άρχισε να με χαϊδεύει. Άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του. Ειλικρινά, έμεινα άναυδη», είπε. «Σήκωσα το χέρι μου και είπα: «Περίμενε λίγο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια απαίτηση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν κάνω».

«Έβλεπα ότι ήταν έξαλλος. Είχα την αίσθηση ότι αυτό δεν του συνέβη ποτέ», θυμάται.

Ωστόσο, επειδή η Sharpe είχε συμβόλαιο με το στούντιο, είπε, αναγκάστηκε να ολοκληρώσει την ταινία.

 

 

H Hope Holiday εμφανίστηκε στην ταινία του 1961 "The Ladies Man" του Νιου Τζέρσεϊ. Αποκάλυψε ότι την πρώτη μέρα στο πλατό, ο Lewis της είπε να μπει στο καμαρίνι του, όπου πάτησε ένα κουμπί που κλείδωνε την πόρτα του.


«Τότε αρχίζει να μου μιλάει: «Ξέρεις, μπορείς να είσαι πολύ ελκυστική αλλά φοράς παντελόνι όλη την ώρα. Δεν σε έχω δει ποτέ με φούστα. Έχεις ωραία πόδια και καλά βυζιά», είπε η ηθοποιός, η οποία συμπρωταγωνίστησε επίσης στις κλασικές ταινίες της Σίρλεϊ ΜακΛέιν «The Apartment» και «Irma La Douce».

«Αρχίζει να μου μιλάει για το σεξ… Αρχίζει να μου μιλάει βρώμικα και καθώς μιλάει, το παντελόνι ανοίγει και όλα βγαίνουν έξω», είπε η Holiday. «Φοβήθηκα... Απλώς κάθισα εκεί και ήθελα τόσο πολύ να φύγω».

Να σπάσεις το «κατεστημένο» του Lewis ήταν αδύνατο: Μέχρι το 1959, οι ταινίες του Lewis είχαν συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για την Paramount σε μια εποχή που τα εισιτήρια κοστίζαν λιγότερο από 70 σεντς, αναφέρει στο Vanity Fair. Ήταν τόσο άθικτος που ο επικεφαλής παραγωγής του στούντιο, Barney Balaban, είπε κάποτε: "Αν ο Τζέρι θέλει να κάψει το στούντιο, θα του δώσω το σπίρτο!"

 

 

Πηγές: VanityFair-New York Post

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση