People

Monday, 28 February 2022 22:31

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν σταματά ο κόσμος επειδή είμαι έγκυος»

Rate this item
(0 votes)
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει αυτό το διάστημα η Εριέττα Κούρκουλου, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.


Σύντομα μάλιστα, θα κρατάει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, που αποτελεί καρπό του ερωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη καθώς διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η όμορφη Εριέττα Κούρκουλου είναι μία δυναμική γυναίκα που λατρεύει τα ζώα και αγωνίζεται για τα δικαιώματά τους!


Έτσι, με μία ανάρτησή της ξεκαθάρισε γι’ αυτούς που έσπευσαν να τις στείλουν ότι η επαφή της με τα αδέσποτα είναι πηγή μικροβίων.

«Με όλο τον σεβασμό, είσαι στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Είναι κρίμα να βλέπεις εικόνες που μπορεί να σε στενοχωρήσουν! Και τα αδέσποτα έχουν μικρόβια βρε κοπέλα μου…»

Με όλο τον σεβασμό, δεν σταματάει ο κόσμος γύρω μου επειδή έτυχε να είμαι έγκυος.

Τις τελευταίες μέρες, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στην Ουκρανία με εκατοντάδες αθώα θύματα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια.

 

Δείτε την ανάρτηση της:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση