People

Monday, 28 March 2022 21:01

Η Ναόμι Κάμπελ σε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Rate this item
(0 votes)
Λίγες ώρες πριν και εν όψει την Ημέρας της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία με την κόρη της.



Πιο συγκεκριμένα, η Κάμπελ έδειξε να απολαμβάνει το δώρο της μητρότητας και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κρατά τη μικρή της κόρη. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους, αγκαλιασμένες σε ένα πάρκο κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.

«1η Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μεγαλύτερη ευλογία του Θεού!! #happymothersday #blessed #grateful ❤️», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Η «μαύρη γαζέλα» αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τον Μάιο του 2021, με μία φωτογραφία στα social media. Κάτω από τη λεζάντα είχε γράψει: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να είμαι η μητέρα της, είναι τιμή μου να έχω αυτή την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει σπουδαιότερη αγάπη».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση