People

Sunday, 10 April 2022 21:51

Τι φόρεσε η Βικτόρια Μπέκαμ στο γάμο του γιου της, Μπρούκλιν

Rate this item
(0 votes)
Το περασμένο Σάββατο, ο γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίκολα Πελτζ σε μια πολυτελή τελετή.




Ως τοποθεσία επιλέχθηκε μια έπαυλη 76 εκατομμυρίων λιρών με θέα στον ωκεανό, που ανήκει στην οικογένεια (δισεκατομμυριούχων) της νύφης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και διάσημες stars όπως η Eva Longoria, η Mel C και η τενίστρια Serena Williams που επέλεξε ένα φούξια εντυπωσιακό φόρεμα.

Η νύφη επέλεξε ένα ρομαντικό, μακρυμάνικο νυφικό του οίκου Valentino με μακρύ πέπλο, αλλά και η Βικτόρια Μπέκαμ δεν απογοήτευσε.

Η σχεδιάστρια επέλεξε ένα μακρύ slip gown με λεπτές τιράντες και λεπτομέρειες από δαντέλα στο πάνω μέρος, σε σικάτη γκρι απόχρωση.

 

 



Το χρώμα, που φλέρταρε με το μεταλιζέ, ήταν ιδανικό για την περίσταση, αφού ήταν κομψό αλλά και διακριτικό, χωρίς να επισκιάζει τη νύφη ή να τραβά την προσοχή.

Η τουαλέτα φαίνεται να είναι μια παραλλαγή του φορέματος που παρουσίασε στη συλλογή Pre Fall 2022 σε κίτρινο χρώμα και πιθανότατα δημιουργήθηκε ειδικά για τον γάμο.

Η Βικτόρια πρόσθεσε statement ασημένια κοσμήματα -ένα μακρύ μενταγιόν και ένα bar bracelet -ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα σικάτο σινιόν.

Στο χέρι της κρατούσε ένα μικρό διακριτικό clutch σε neutral απόχρωση.

 

Last modified on Sunday, 10 April 2022 21:59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση