People

Thursday, 14 April 2022 20:50

Τζένη Μπαλατσινού: Το απολαυστικό βίντεο με τον γιο της, Παναγιώτη - Αντώνιο

Rate this item
(0 votes)
Ένα πολύ τρυφερό βίντεο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, το απόγευμα της Πέμπτης 14/4 η Τζένη Μπαλατσινού



Η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλάτσινού, η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο μας δείχνει πως περνάει τα απογεύματά της μαζί του.


Μητέρα και γιος περνούν αρκετό χρόνο μαζί με τη Τζένη Μπαλατσινού να σκέφτεσαι συνεχώς πως θα τον απασχολεί δημιουργικά. Ο ίδιος όμως, φαίνεται να έχει άλλα σχέδια, αφού όπως θα δεις και στο βίντεο, έχει ενθουσιαστεί με τα κουμπιά και τα φώτα από το πλυντήριο ρούχων, πατώντας τα ασταμάτητα.

«Αν δεν πάμε σύντομα στο πάρκο, όλες οι συσκευές στο σπίτι θα χρειαστούν επισκευή..», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της  η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Last modified on Thursday, 14 April 2022 20:52

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση