People

Tuesday, 03 May 2022 18:14

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της

Rate this item
(0 votes)
Full in love είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δεν το κρύβει καθώς λάμπει από ευτυχία μετά τη πρόταση γάμου που  είπε το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της

Η πρώην παίκτρια του Survivor, είχε πει, πως ο σύντροφός της είναι ο άντρας της ζωής της και θέλει να τον παντρευτεί.

«Δεν τον είχαν βάλει στα contacts. Πήρα όμως μήνυμα από τη φίλη μου και μου είπε ότι είχα πολλά φιλιά από το αμόρε μου. Της είπα να τον προσέχουν. Θέλω να τον παντρευτώ… Είναι ο άντρας των ονείρων μου και είναι ο κύριος λόγος που ήρθα εδώ γιατί όταν ήταν να έρθω μου είπε “πήγαινε και θα τα προσέχω όλα εγώ εδώ”», είχε πει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο βλέπει τη ζωή της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο καθώς δέχθηκε πρόταση γάμου και επίσημα από τον σύντροφό της ο οποίος της χάρισε και ένα πανέμορφο μονόπετρο.

 

 

Αυτή την περίοδο ασχολείται πυρετωδώς με τα επαγγελματικά της και το σχεδιασμό των κοσμημάτων της «Charms.

 

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παρότι ήδη μετρά αρκετές εβδομάδες εκτός Survivor φαίνεται πως έχει κρατήσει ακόμα δεσμούς από την τότε εμπειρία της στο παιχνίδι. Και αυτό είναι λογικό, πρόκειται για μια δυνατή εμπειρία γεμάτη πρωτόγνωρες δυσκολίες. Για αυτό και το “δέσιμο” με άλλα άτομα μπορεί να είναι πιο δυνατό σε αρκετές περιπτώσεις.




Έτσι λοιπόν όταν δύο πρώην συμπαίκτριες της αρχικής κόκκινης ομάδας συναντιούνται θυμούνται τα παλιά και αναλογίζονται τι πέρασαν. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνάντησε την Αθήνα Ευμορφιάδη και μαζί τα είπανε. Μάλιστα ανέβασαν και σχετικά Instagram stories.

 

Δώρισε μέρος από την αμοιβή της στο Survivor στο «Χαμόγελο του παιδιού»

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητή στο Survivor. Γεμάτη και με πολλές εμπειρίες η γνωστή influencer επέστρεψε στην Ελλάδα και τη ζωή της.

Μάλιστα, με την επιστροφή της επέλεξε να κάνει μια αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δώρισε ένα μέρος από τον μισθό της στο Survivor στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη δώρισε το σημαντικό ποσό των 10.000 ευρώ.

 

 

Last modified on Tuesday, 03 May 2022 18:25

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση