People

Tuesday, 03 May 2022 18:53

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απώλεια των κιλών και ο λόγος που δεν θέλει τρίτο παιδί

Rate this item
(0 votes)
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την  Φλορίντα Πετρουτσέλι.



Η όμορφη παρουσιάστρια, με το ιταλικό ταπεραμέντο, μίλησε για την υπέροχη οικογένειά της, τη συνεργασία της με την κουμπάρα της, Ελεονώρα Μελέτη, στην πρωινή ζώνη, αλλά και για το San Severo στην Ιταλία που επισκέφτηκε πρόσφατα και την αντιμετώπιζαν ως εξαιρετικά διάσημο πρόσωπο.



«Έχω χάσει πράγματι πολλά κιλά, αλλά δεν κατάλαβα πώς. Νομίζω είναι από το πιεσμένο πρόγραμμα που ακολουθώ», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Στην αρχή θέλαμε πολύ τρίτο παιδί και ο άντρας μου το είχε δεδομένο, αλλά μετά το δεύτερο περάσαμε πολύ δύσκολα και τώρα δεν το σκεφτόμαστε τόσο» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στο αν γυμνάζεται, η Φλορίντα Πετρουτσέλι απάντησε χιουμοριστικά: «Γυμνάζομαι γιατί κάπου πρέπει να εκτονωθώ, και ή θα εκτονωθώ στον Άρη ή στη γυμναστική».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση