People

Wednesday, 04 May 2022 17:13

Μιμή Ντενίση: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες, εμείς θα είχαμε παραδοθεί ποτέ;»

Rate this item
(0 votes)
Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, την οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα, αλλά αναφέρθηκε επίσης στη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία


Συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, μίλησε για τα γενέθλιά της που πλησιάζουν.

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι μαζί μου ούτε η κόρη μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι στο Παρίσι εκείνες τις ημέρες και δεν θα είναι κανείς μαζί μου», είπε αρχικά κι έπειτα, θυμήθηκε τα πιο συγκινητικά γενέθλια που έχει ζήσει.

 

«Τα πιο συγκινητικά γενέθλια ήταν τα τελευταία της μαμάς μου, πριν από δύο χρόνια. Τότε, δεν ήξερα ότι θα είναι τα τελευταία. Κάθε στιγμή, πρέπει να τη ζούμε με ένταση. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχω τύψεις, όταν φύγει η μητέρα μου και πρέπει να το δεχτώ. Αισθάνομαι πολύ ωραία, γιατί παρόλο που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου κι ακόμα δεν έχει φύγει καθόλου ο πόνος της απώλειάς της, αισθάνομαι καλά για το ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις διαφορετικά», ανέφερε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε».

 

Όσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η ηθοποιός δήλωσε: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες. Εμείς οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ; Όχι Ακόμα κι όταν ήρθαν τα μεγαθήρια στην Ελλάδα. Αυτό το θαυμάζω στους Ουκρανούς. Συν ότι η Ευρώπη θα πλημμυρίσει πάλι από πρόσφυγες και θα καταλάβουν λίγο την Ελλάδα, γιατί όταν δεχόμασταν πρόσφυγες, μας έβριζαν που δεν δεχόμασταν άλλους».

Last modified on Wednesday, 04 May 2022 17:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση