People

Friday, 13 May 2022 22:57

Marc Anthony: Ο πρώην σύζυγος της JLo αρραβωνιάστηκε

Rate this item
(0 votes)
Ο Marc Anthony μπορεί να επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Nadia Ferreira μόλις τον Μάρτιο, όμως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ήδη.



Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez, ταξίδεψε με την αγαπημένη του και Miss Παραγουάη στην Disney World για να γιορτάσουν τα 23α γενέθλιά της και όπως φάνηκε μαζί με τα γενέθλια γιόρτασαν και τον αρραβώνα τους.

To μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικά stories από τον αρραβώνα του με τον 56χρονο, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες, η Nadia μας δείχνει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, το οποίο μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε δώσει ο Marc Anthony στην JLo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση