People

Monday, 16 May 2022 22:52

Γιώργος Λιανός: To βίντεο με την κόρη του από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου

Rate this item
(0 votes)
Η μικρή Βαλέρια απολαμβάνει η θάλασσα σε τροπική παραλία - Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο παρουσιαστής του Survivor


Ο Γιώργος Λιανός εκτός από παρουσιαστής του Survivor είναι και πατέρας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσπαθήσει να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την οικογένειά του.

Η μόλις 14 μηνών κόρη του, ταξιδεύει με τη μητέρα της, Κωνσταντίνα Καραλέξη, μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τον επισκέπονται και ο τραγουδιστής φαίνεται να το απολαμβάνει πολύ.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, αγαπά τα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο ως μέρος του ελληνικού Survivor όσο και ως πατέρας.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και η μικρή τους κόρη βρίσκονται μαζί του, ο ίδιος αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμες τους στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Και αυτή τη φορά έκανε το ίδιο. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο η μικρή Βαλέρια - Ασημούλα, όπως είναι το όνομα που θα της δώσουν, φαίνεται να λέει κάτι το οποίο προσπάθησε να «μεταφράσει» στους διαδικτυακούς του φίλους, ο Γιώργος Λιανός.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Το σύνθημα είναι “καλό καλοκαίρι”».

 

Last modified on Monday, 16 May 2022 22:55

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση