Print this page
Monday, 16 May 2022 22:52

Γιώργος Λιανός: To βίντεο με την κόρη του από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου

Rate this item
(0 votes)
Η μικρή Βαλέρια απολαμβάνει η θάλασσα σε τροπική παραλία - Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο παρουσιαστής του Survivor


Ο Γιώργος Λιανός εκτός από παρουσιαστής του Survivor είναι και πατέρας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσπαθήσει να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την οικογένειά του.

Η μόλις 14 μηνών κόρη του, ταξιδεύει με τη μητέρα της, Κωνσταντίνα Καραλέξη, μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τον επισκέπονται και ο τραγουδιστής φαίνεται να το απολαμβάνει πολύ.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, αγαπά τα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο ως μέρος του ελληνικού Survivor όσο και ως πατέρας.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και η μικρή τους κόρη βρίσκονται μαζί του, ο ίδιος αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμες τους στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Και αυτή τη φορά έκανε το ίδιο. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο η μικρή Βαλέρια - Ασημούλα, όπως είναι το όνομα που θα της δώσουν, φαίνεται να λέει κάτι το οποίο προσπάθησε να «μεταφράσει» στους διαδικτυακούς του φίλους, ο Γιώργος Λιανός.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Το σύνθημα είναι “καλό καλοκαίρι”».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Last modified on Monday, 16 May 2022 22:55
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle