People

Wednesday, 25 May 2022 13:49

Ο Τομ Κρουζ ζει χωρίς ρεπό! - «Αυτό που κάνω δεν είναι εργασία, ζω το όνειρο»

Rate this item
(0 votes)
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για το επάγγελμά του


Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι δεν παίρνει ρεπό, γιατί η καριέρα του σημαίνει ότι συνεχώς «ζει το όνειρο».

Ο ηθοποιός προωθεί αυτήν την περίοδο την τελευταία του ταινία «Top Gun: Maverick», τη συνέχεια της κλασικής ταινίας δράσης του Τόνις Σκοτ του 1986, στην οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως πιλότος μαχητικού, υποσμηναγός Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ. Ο Τομ Κρουζ είναι επίσης παραγωγός της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας.

 

 

Μιλώντας σε συνέντευξη, ο Τομ Κρουζ είπε ότι η δραστήρια καριέρα του σημαίνει ότι δεν παίρνει καθόλου ρεπό, αλλά δεν τον πειράζει να είναι τόσο απασχολημένος επειδή «ζει το όνειρο» όταν εργάζεται.

«Αυτή είναι μια μέρα άδειας για μένα, επειδή δεν κάνω γυρίσματα» είπε ο Κρουζ στο περιοδικό Bella όταν ρωτήθηκε τι του αρέσει να κάνει όταν έχει ρεπό. «Απλά χαλαρώνω τώρα. Δεν έχω ρεπό».

 

Last modified on Wednesday, 25 May 2022 14:56

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση