People

Friday, 27 May 2022 10:46

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πουλά ολόκληρο τον κατάλογο των τραγουδιών του

Rate this item
(0 votes)
Η Hipgnosis Song Management αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του καλλιτέχνη


Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πούλησε τον κατάλογο των τραγουδιών του στη «Hipgnosis Song Management».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η Hypgnosis αγόρασε το 100% των πνευματικών δικαιωμάτων του διάσημου τραγουδιστή σε μουσικές συνθέσεις που έγραψε, οι οποίες περιλαμβάνουν επιτυχίες όπως τα «SexyBack», «Rock Your Body», «Suit and Tie» και «Can't Stop the Feeling». Οι εκπρόσωποι της Hypgnosis αρνήθηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα οικονομικές λεπτομέρειες σχετικά με την πώληση.


Σύμφωνα με τον Guardian η συμφωνία εκτιμάται ότι αξίζει λίγο πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια (75,5 εκατομμύρια λίρες).

Ο Τίμπερλεϊκ είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της ποπ μουσικής, αρχικά ως μέλος των NSYNC και στη συνέχεια ως σόλο καλλιτέχνης. Η συμφωνία για τον κατάλογο αφορά τα δικαιώματα έκδοσης του Τίμπερλεϊκ και όχι τα δικαιώματα ηχογράφησης, δηλαδή αφορά μόνο τα τραγούδια που έγραψε. Δεν ήταν συνθέτης σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των NSYNC, όπως το «Bye Bye Bye» και το «It's Gonna Be Me», αλλά έγραψε τις περισσότερες από τις επιτυχίες του ως σόλο καλλιτέχνης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση