People

Thursday, 02 June 2022 14:33

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram με μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου Versace

Rate this item
(0 votes)
Η Τζένιφερ Λόπεζ μπήκε στο Instagram για να επιδείξει τις καμπύλες της με ένα υπέροχο μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου Versace. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, είναι έτοιμη για το καλοκαίρι.



«Καλοκαιρινή λειτουργία: ενεργοποιήθηκε», έγραψε η Λόπεζ στο Instagram, στέλνοντας επίσης τους ακόλουθούς της σε έναν σύνδεσμο στο βιογραφικό της σχετικά με τη συνεργασία με τη Virgin Voyages για να χαρίσει 1.000 δωρεάν κρουαζιέρες.


H ανάρτηση της Λόπεζ με μπικίνι καλωσόρισε μια σειρά από θετικά σχόλια. «Πανέμορφη βασίλισσα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε, «Ηλιοφάνεια μου». «Κλαίω, είσαι πολύ υπέροχη», πρόσθεσε ένας θαυμαστής. «Είμαι εντελώς τρελός για σένα», έγραψε ένας άλλος.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση