People

Friday, 03 June 2022 11:00

Η Κιμ Καρντάσιαν «έφαγε πόρτα» από τη βασίλισσα Ελισάβετ για το πάρτι του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Rate this item
(0 votes)
Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν επέτρεψε την εμφάνισή της στους εορτασμούς


Η Κιμ Καρντάσιαν προσπάθησε με κάθε τρόπο να παρευρεθεί στο περίφημο Platinum Party στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, όμως το παλάτι δεν επιθυμούσε την παρουσία της...

Στη Βρετανία ξεκίνησαν χθες οι τετραήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, δηλαδή για τα 70 χρόνια της στον θρόνο, τα οποία τυπικά συμπληρώθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου. Η βρετανική κυβέρνηση έχει υποσχεθεί εορτασμούς «που συμβαίνουν μια φορά σε κάθε γενιά» και μία από τις εντυπωσιακότερες εκδηλώσεις, είναι το Platinum Party.

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση κι έτσι μαζί με τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο, θεωρώντας δεδομένο ότι θα έπαιρναν προσκλήσεις.


Πιο συγκεκριμένα, άτομο από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας, ανέφερε: «Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής».

 

Last modified on Friday, 03 June 2022 11:18

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση