People

Thursday, 23 June 2022 13:11

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Για βόλτα στα Ματογιάννα με τις δίδυμες

Rate this item
(0 votes)
Το ζευγάρι απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στο νησί των Ανέμων


Στη Μύκονο βρέθηκαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των Ανέμων μαζί με τις δίδυμες κόρες του, τις οποίες και δεν αποχωρίζεται ποτέ, μετά τον ερχομό τους. Οι δυο τους, παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα, αφιερώνουν όσο χρόνο μπορούν στις κόρες τους και φροντίζουν ήδη να δημιουργήσουν αναμνήσεις μαζί τους, κάνοντας εξορμήσεις.


Ο φακός του Mykonos Live Tv εντόπισε την οικογένεια στα Ματογιάννια, όπου έκανε μια βραδινή βόλτα στα γραφικά σοκάκια.

 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τις κορούλες του τον Ιούνιο του 2021. Όπως είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση, τα κατάφεραν. Έκτοτε, και οι δύο μοιράζονται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει τη βάφτιση των κοριτσιών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μάλιστα, ένα ενδεχόμενο είναι να πραγματοποιηθεί στη Μύκονο. Οι κόρες τους θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα.

Last modified on Thursday, 23 June 2022 13:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση