Beauty

Thursday, 04 November 2021 22:39

Αφέλειες για το χειμώνα: Τα πιο ωραία haircuts που είδαμε στο street style

Rate this item
(0 votes)
Curtain bags, μακριές και ανοιχτές ή πολύ κοντές και πυκνές

Το σχήμα του προσώπου παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή του κουρέματος, ενώ εξίσου καθοριστικής σημασίας είναι και ο χρόνος που είστε διατεθειμένη να ξοδεύετε για το περιποιηθείτε, αλλά και ο τύπος των μαλλιών σας και κατά πόσο στέκεται σε ό,τι του κάνετε. Συνεπώς, είναι λογικό να μην ταιριάζουν όλα τα στιλ αφέλειας σε όλες τις γυναίκες, για αυτό και είναι καλό να σκεφτείτε αναλυτικά ποιο σας ταιριάζει περισσότερο.

Οι μακριές και ανοιχτές αφέλειες είναι το είδος που χρειάζεται τη λιγότερη περιποίηση, ενώ  αναδεικνύουν περισσότερα πρόσωπα από ότι οι πολύ κοντές ή πυκνές.

 

Το πιο κλασικό στιλ αφελειών είναι αυτό που είναι ανοιχτό στο κέντρο και κομμένο αυστηρά ίσια κατά πλάτος του μετώπου. Νεανικό, φρέσκο και all time classic.

 

Curtain bags. Είναι πλούσιες και κοιτούν προς τα έξω, δημιουργώντας ένα πολύ χαριτωμένο περίγραμμα στο πάνω μέρος του προσώπου. Δεν χρειάζονται πολλή περιποίηση και ταιριάζουν τόσο σε τετράγωνα, όσο και στρογγυλά πρόσωπα.

 

Για τα πρόσωπα με μικρό μέτωπο που οι αφέλειες τείνουν να καλύψουν τελείως, μια πολύ ωραία πρόταση είναι οι ντεγκραντέ, πολύ ανοιχτές αφέλειες που μοιάζουν με φράντζα.

 

 

 

 

 

 

Τα πιο ωραία haircuts  που είδαμε στο street style

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 04 November 2021 23:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση