Beauty

Friday, 05 November 2021 19:08

Τέλος τα μακριά μαύρα μαλλιά για την Ολυμπία Χοψονίδου - Δείτε το νέο haircut

Rate this item
(0 votes)
Το νέο λουκ και η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ολυμπία Χοψονίδου  αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη και μητέρα έξι παιδιών, πήγε στο κομμωτήριο και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Πάνου Καλλίτση. «Τώρα που πήρα φόρα ετοιμάσου να μου τα κάνεις πιο κοντά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία στην ανάρτηση της.

Τον Απρίλιο του 2006 η Ολυμπία εξελέγη Σταρ Ελλάς και τον Ιούλιο του ίδιου έτους εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος. Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος και έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.


Από τότε που έγινε μαμά, η Ολυμπία αποσύρθηκε από την τηλεόραση και τα μίντια και αφιερώθηκε στην οικογένειά της. Σήμα κατατεθέν, ήταν πάντα τα μακριά καστανά μαλλιά της.

 

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram με το καινούργιο της hairlook.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση