Beauty

Monday, 06 December 2021 23:09

Μπορούμε να σταματήσουμε την τριχόπτωση;

Rate this item
(0 votes)
Η τριχόπτωση απασχολεί γυναίκες και άνδρες καθημερινά, υπάρχουν όμως λύσεις

Σχεδόν 30 εκατομμύρια γυναίκες βιώνουν απώλεια μαλλιών ή αραίωση μαλλιών κάποια στιγμή στη ζωή τους. Και ενώ αυτή η κατάσταση πιστεύεται ότι περιορίζεται μόνο στους άνδρες, δεν είναι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τριχόπτωση (ιδιαίτερα η μόνιμη τριχόπτωση) συνδέεται άμεσα με τη γενετική, αλλά πολλοί άλλοι παράγοντες όπως η διατροφή, οι ασθένειες και το άγχος μπορούν επίσης να οδηγήσουν στο πρόβλημα.

Οι πιθανότητες είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς θα αντιμετωπίσουμε αραίωση μαλλιών σε κάποιο βαθμό κάποια στιγμή στη ζωή μας. Σύμφωνα με τη δερματολόγο του Μαϊάμι, Δρ Janice Lima-Maribona, η αραίωση των μαλλιών είναι στην ουσία μια μορφή τριχόπτωσης. «Η αραίωση των μαλλιών είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει με την ηλικία», λέει. «Ενώ πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα μαλλιά τους αραιώνουν, στην πραγματικότητα βιώνουν μια πολύ μικρή μορφή τριχόπτωσης, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται λιγότερο γεμάτα από πριν». Προσθέτει δε ότι οι χημικές θεραπείες μπορούν επίσης να επηρεάσουν την εμφάνιση και την υφή των μαλλιών σας.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση