Beauty

Wednesday, 02 March 2022 19:01

Zoë Kravitz: 30-Day Detox θεραπεία για όμορφη ζωή

Rate this item
(0 votes)
∼Σε ένα πρόσφατο βίντεο σε συνεργασία με τη Vogue, η 32χρονη Zoë Kravitz μιλά για την καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, τα προϊόντα μακιγιάζ της και τις συμβουλές ευεξίας της. Ενώ σημειώσαμε όλα όσα βάζει η σταρ στο πρόσωπό της, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι συμβουλές της για την υγεία και την ευεξία∼



«Πραγματικά πιστεύω ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα», λέει, ενώ καθαρίζει το πρόσωπό της με το Rhonda Allison Pumpkin Lactic Cleanse. «Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μακιγιάζ για να καλύπτεστε, αλλά να το χρησιμοποιείτε για να φωτίζεστε».



Η Kravtiz συνεχίζει εξηγώντας ότι η ευεξία ξεκινά με τη διατροφή, την άσκηση και την ενυδάτωση. «Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό», λέει, «και νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη χαρά, την ευτυχία και το γέλιο γιατί αυτά επηρεάζουν πραγματικά τον τρόπο που φαίνεσαι και νιώθεις. Μου αρέσει επίσης να ατμίζω, νομίζω ότι είναι καλό να κρατάς το σώμα σε κίνηση».

Η Kravitz αναφέρει επίσης μια πρακτική ευεξίας που κάνει κάθε χρόνο. «Κάθε χρόνο, η μαμά μου και εγώ προσπαθούμε να κάνουμε το Dr. Schultz 30-Day Detox μαζί. Είναι ένας καθαρισμός 30 ημερών που εστιάζει σε όλα τα διαφορετικά όργανά σας, έτσι το έντερο, το συκώτι, τα νεφρά, η χοληδόχος κύστη σας και πάλι το έντερο. Είναι απλώς ωραίο να επαναφέρετε το σώμα σας κάθε χρόνο. Εάν δεν κάνετε αυτόν τον καθαρισμό, αφιερώστε μια εβδομάδα για να φάτε ωμές και φυσικές τροφές ως τρόπο να αφήσετε το σώμα σας να χαλαρώσει, επειδή εργάζεται συνεχώς για να επεξεργαστεί όλα όσα βάζουμε σε αυτό. Είναι σαν να δίνεις στο έντερό σου, διακοπές».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση