Beauty

Tuesday, 08 March 2022 17:34

Τop trends στις αισθητικές επεμβάσεις γυναικών - No1 η αφαίρεση εμφυτευμάτων

Rate this item
(0 votes)
Όλο και μικραίνουν οι ηλικίες που επισκέπτονται την πόρτα του πλαστικού χειρουργού - Τι ζητούν οι γυναίκες σήμερα

 

Η πανδημία σταδιακά αποχωρεί  και η διαδικασία επανεισόδου στην κανονικότητα δεν είναι μακρινό τοπίο. Λοιπόν, η ερώτηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων: Τι ακολουθεί στην πλαστική χειρουργική; Κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί μοιράζονται τις καλύτερες αισθητικές προβλέψεις τους.

Αυξητική στήθους από το μέλλον, τάση η αφαίρεση εμφυτευμάτων αλλά και η συντήρηση


Από τη χειρουργική πλευρά, ο πλαστικός χειρουργός του Νάσβιλ, Daniel Hatef, MD πιστεύει ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μια άνοδο στην αφαίρεση εμφυτευμάτων στήθους. «Μεταξύ της μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης  των εμφυτευμάτων στήθους και του γεγονότος ότι τόσες πολλές γυναίκες έχουν πλέον εμφυτεύματα στήθους, η ανάγκη για αναθεωρητική αισθητική χειρουργική επέμβαση μαστού θα παραμείνει υψηλή».

Ο πλαστικός χειρουργός Eugene, OR Mark Jewell, MD σπεύδει να επισημάνει ένα αρκετά εξαιρετικό στατιστικό: «Υπάρχουν περισσότερες γυναίκες στις ΗΠΑ με εμφυτεύματα στήθους από ολόκληρο τον πληθυσμό της πολιτείας του Κονέκτικατ», λέει. «Οι στατιστικές δείχνουν επίσης ένα ποσοστό ικανοποίησης 92 τοις εκατό στα 10 χρόνια σε ασθενείς με αυξητική στήθους, αλλά οι περισσότερες γυναίκες με εμφυτεύματα στήθους επιλέγουν τη «χειρουργική επέμβαση συντήρησης» για να διατηρήσουν τα αποτελέσματά τους έναντι της αφαίρεσης εμφυτεύματος. Νομίζω ότι θα δούμε περισσότερα από αυτό φέτος».


Ο πλαστικός χειρουργός της Encino της Καλιφόρνια, Τζορτζ Σάντερς, MD βλέπει επίσης τις γυναίκες να κάνουν «κινήσεις συντήρησης», αλλά με μια μικρή ανατροπή: «Πολλές γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους στο παρελθόν επιλέγουν να αλλάξουν με μικρότερα εμφυτεύματα ή χωρίς εμφυτεύματα. Λιγότερη καταπόνηση στο μυοσκελετικό σύστημα, αποφυγή της βαριάς εμφάνισης, καλύτερη εφαρμογή στα ρούχα, ενισχυμένη ικανότητα κίνησης και άσκησης είναι μερικοί από τους λόγους που αναφέρονται. Αυτές οι γυναίκες θα περιλαμβάνουν συχνά μια ανύψωση με τη διαδικασία τους για τη φροντίδα του τεντωμένου δέρματος».

 

Ένας άλλος εξαιρετικός αριθμός: Σύμφωνα με στοιχεία του Αισθητικού Νευρωνικού Δικτύου που αντλήθηκαν από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2021, οι Αμερικανοί ξόδεψαν περισσότερα από 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια για αισθητική πλαστική χειρουργική, κάτι που ο La Jolla, CA, πλαστικός χειρουργός Robert Singer, MD επισημαίνει ότι είναι υψηλότερος από τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν το 2020. «Είναι ασφαλές να πούμε ότι μπορούμε να προβλέψουμε περαιτέρω ανάπτυξη το 2022».

Ο Δρ Σίνγκερ λέει επίσης ότι είναι βέβαιος ότι θα δούμε περισσότερες «συνδυαστικές διαδικασίες» -δηλαδή, όταν οι ασθενείς κάνουν πολλές χειρουργικές επεμβάσεις ταυτόχρονα- να γίνονται φέτος. «Όταν γίνεται σωστά, ελαχιστοποιεί την αναισθησία και το χρόνο διακοπής λειτουργίας», επισημαίνει.


Από τη μη χειρουργική πλευρά, ο Δρ Hatef προβλέπει ότι η δημοτικότητα του μη επεμβατικού περιγράμματος σώματος θα συνεχίσει να επιταχύνεται. «Η μέθοδος  CoolSculpting έφτιαξε πραγματικά αυτήν την αγορά, αλλά άλλες εταιρείες συσκευών παρεμβαίνουν όχι μόνο με τη μείωση του λίπους, αλλά και την τόνωση των μυών και τη σύσφιξη του δέρματος/μαλακών ιστών».


«Η ηλικία των ασθενών που ζητούν αναζωογόνηση προσώπου έχει σίγουρα αλλάξει στο ιατρείο μου», λέει ο πλαστικός χειρουργός προσώπου του Salt Lake City, P. Daniel Ward, MD. «Το ποσοστό των ασθενών που βλέπω είναι τώρα, κατά μέσο όρο, νεότεροι από ό,τι ήταν πριν από δέκα χρόνια—μερικοί στα 30 ή στα 40 τους. Θέλουν να αντιμετωπίσουν την αυτοσυνείδηση ​​που νιώθουν λόγω του παχύ λαιμού τους ή της έλλειψης ορισμού της γραμμής του σαγονιού».

Επεμβάσεις μακρυά από τα νοσοκομεία και ξύπνιοι

Ο πλαστικός χειρουργός προσώπου David Hartman, MD, Dover, OH, λέει ότι, χωρίς αμφιβολία, η μεγαλύτερη τάση που πιστεύει ότι θα δούμε είναι το να πραγματοποιούνται οι αισθητικές επεμβάσεις το 2022 μακριά από τις αίθουσες του νοσοκομείου , «τώρα κάνουμε όλες τις περιπτώσεις μας «στο ιατρείο», ως διαδικασίες να είστε «άνετα ξύπνιοι». Οι περιορισμοί στην πρόσβαση στις χειρουργικές αίθουσες για χειρουργικές περιπτώσεις έχουν ενισχυθεί λόγω του COVID-19, καθιστώντας αδύνατο τον προγραμματισμό εκλεκτικών χειρουργικών περιπτώσεων σε χώρους εκτός του ιατρείου στις ΗΠΑ. Ευτυχώς, η επιλογή της διενέργειας χειρουργικών περιπτώσεων με άνεση στο ιατρείο προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

Last modified on Tuesday, 08 March 2022 17:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση