Print this page
Friday, 10 December 2021 11:21

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, πότε αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο

Rate this item
(0 votes)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η πρόταση για το Survivor δελέασε την επιχειρηματία και το ταξίδι για τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου είναι γεγονός


Το καλοκαίρι βρήκε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε δημιουργικό «οργασμό» και η δραστήρια επιχειρηματίας βρέθηκε, λίγο πριν μπούμε στη χειμερινή περίοδο, στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι για την προώθηση του νέου της project.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας ταξιδεύει συχνά ανά τον κόσμο για επαγγελματικούς λόγους, καθώς βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του πρώτου άκρως επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κοσμημάτων «Charms».

Η εκρηκτική καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks», παραγωγής επίσης του Ατζούν Ιλιτζαλί, σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές, είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για να λάβει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Ανήσυχο πνεύμα και πάντα δραστήρια, έχει στόχο να δοκιμάσει τον εαυτό της και τα όριά της και να βγει κι εκεί νικήτρια του εαυτού της!

Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν:

«Πηγαίνοντας στο Survivor θα με δυσκολέψει σίγουρα η πείνα, έτσι όπως το φαντάζομαι στο μυαλό μου, γιατί είμαι άνθρωπος με ανοιχτή όρεξη. Όσον αφορά στα αθλήματα… αθλούμαι από μικρή.

 

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι και σήμερα την είδηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ ΙΔΙΚ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki)

Last modified on Friday, 10 December 2021 11:34
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle

Related items